Fritech steunt CliniClowns

Nieuws item

08

aug

Fritech levert haar lege toners/cartridges in bij een verzamelpunt en steunt op deze manier de CliniClowns. Voor elke lege toner/cartridge ontvangt CliniClowns € 0,40. Met de opbrengsten hiervan kunnen zij nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bezorgen.  

Er zijn zo’n 67 clowns die ruim 100 ziekenhuizen en instellingen bezoeken verspreid door heel Nederland. Daarnaast spelen ze een voorstelling op allerlei scholen voor moeilijk lerende kinderen. Tevens is er ook een muzikale belevenis, namelijk het Klein Zintuigen Orkest! Dit is opgezet voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap.

Ook brengen zieke en gehandicapte kinderen wekelijks met het hele gezin een bezoekje aan het CliniClowns College. En naast al deze activiteiten kunnen de kinderen, waar ze ook zijn, contact maken met de Clowns via de webcam met de CliniClownsApp.

Wij steunen de CliniClowns graag door hun te helpen en willen ook een verzamelpunt voor anderen zijn; dus wil je de CliniClowns ook helpen? Lever dan nu je lege toners/cartridges bij ons kantoor in Buitenpost in. Dan zorgen wij ervoor dat deze bij CliniClowns terecht komen! 

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht