Successtory (ex)uitzendmedewerker Fritech in Werkblad

Nieuws item

24

jan

Wat ontzettend leuk! Afgelopen week stond er een interview met onze (ex)uitzendmedewerker Hendrik Plantinga in Werkblad Magazine van UWV. Met recht een successtory over het positieve effect van speeddates voor werkzoekenden en uitzendbureaus. Deze speeddates worden regelmatig georganiseerd door Werkgeversservicepunt Fryslân (onderdeel van UWV).

Wij zijn als uitzendbureau enthousiast deelnemer aan deze speeddates en ons meer dan bewust van de win-win situatie die voor alle partijen ontstaat tijdens deze bijeenkomsten. Het is voor uitzendbureaus een gemakkelijke manier om het eerste contact te leggen met potentiële kandidaten. Maar, het belangrijkste is natuurlijk dat werkzoekenden op een persoonlijke manier snel in contact kunnen komen met diverse uitzendbureaus die bij hun ambitie passen, waardoor zij weer snel aan de slag kunnen komen in een passende baan.

Het verhaal van Hendrik Plantinga is een goed voorbeeld van de voordelen die het deelnemen aan een speeddate met zich mee kan brengen. Na het eerste contact van Hendrik met ons op een speedate was hij binnen een paar dagen aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Daar heeft naar volle tevredenheid van alle partijen gedurende een klein jaar werkzaamheden voor ons verricht.

Zijn vakmanschap bleef niet onopgemerkt. Een andere werkgever die werkzaamheden verrichtte op een project waar Hendrik ook werkzaam was, heeft hem een nieuwe baan en een vast contract aangeboden. Helaas voor ons...maar natuurlijk een prachtig mooie kans die iedereen aan zou grijpen. En eentje die Hendrik meer dan verdiend had.

> lees hier het volledige interview met Hendrik Plantinga in Werkblad Magazine 

Deel dit artikel

Vorige bericht Volgende bericht