NHL Hogeschool

Vanaf september 2015 ondersteunt en faciliteert Fritech in samenwerking met NHL diverse minoren in Innovatiehuis Lauwersdelta. In het kader van hun minor krijgen studenten de kans om in de praktijk ervaring op te doen in diverse projecten van regionale organisaties.

De studenten zijn op verschillende dagen in de week te vinden in Innovatiehuis Lauwersdelta. Hier zetten zij als enthousiaste aankomende professionals graag hun tanden in diverse praktijkopdrachten.

Wat is een minor?

Een minor is een samenhangend onderwijsprogramma die HBO studenten in hun derde of vierde jaar zelf mogen kiezen. De NHL Hogeschool werkt graag samen met bedrijven uit de regio door studenten tijdens een minor te laten werken aan diverse praktijkopdrachten.

Stimuleren samenwerking met het Onderwijs

Innovatiehuis Lauwersdelta en Fritech stimuleren de samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en het onderwijs in de regio. Daarom zijn zij op zoek naar bedrijven en (semi)overheden verbonden aan Innovatiehuis Lauwersdelta die in de toekomst ook graag met studenten willen samenwerken.

Heeft u als organisatie een onderzoeksvraag of een praktijkopdracht en wilt u studenten uit de regio de kans geven binnen uw werkveld ervaring op te doen?  Neem dan contact op met Martin van der Veen via 0511-760009 of info@lauwersdelta.nl

Deel dit artikel