Opleiding en Cursus

Waddenjobs.nl heeft het kwalitatief opleiden van haar werknemers in een zeer hoog vaandel staan. Investeren in de toekomst van werknemers staat volgens ons namelijk gelijk aan investeren in de kwaliteit en toekomst van ons en uw bedrijf. Via Fritech kunnen werknemers zowel begeleid worden in de het succesvol afronden van een volledig erkende BBL-opleiding (werken en leren) als het doen van een korte bedrijfsspecifieke cursus, zoals BHV of Sociale Hygiëne.

BBL-opleidingen (werken & leren)

Bent u op zoek naar een leerling die in het kader van een BBL-opleiding (werken & leren) bij u aan de slag wil? Of ziet u mogelijkheden om één van uw huidige (payroll)werknemers op te leiden tot een échte vakman/vakvrouw middels een BBL-traject. Voor diverse branches bieden wij hierin volop mogelijkheden.

Meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden? 

Bent u op zoek naar een BBL-leerling, heeft u een BBL-leerling die u graag door ons wilt laten payrollen of heeft u interesse in één van onze bedrijfscursussen? Neem dan gerust contact met ons op of laat u terugbellen door één van onze deskundige medewerkers.

Deel dit artikel