Welkom

Van harte welkom op de website van Waddenjobs.nl en hartelijk dank voor de door u genomen moeite om u in onze dienstverlening te verdiepen.

Is het voor u ook zo lastig om elk seizoen weer aan het goede personeel te komen? U wilt liever niet de lasten maar wel de lusten van eigen personeel? Dan is Waddenjobs.nl voor u hét antwoord!

Waddenjobs.nl is het portaal voor werk op de Nederlandse Waddeneilanden. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het uitzenden van personeel naar vacatures bij bedrijven op de Waddeneilanden en/of het uitvoeren van de payrolling voor deze bedrijven.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door deskundigheid, persoonlijke service, eerlijkheid, betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij bemiddelen zowel in vakantie- seizoens- als structureel werk en hanteren hiervoor scherpe tarieven.

Wilt u ook weten welke voordelen en tijdwinst onze dienstverlening u en uw bedrijf kan opleveren? Neem dan snel contact met ons op of laat u terugbellen door één van onze deskundige medewerkers om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit artikel