Werkwijze

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor onze actuele en toekomstige vacatures kun je je bij ons inschrijven door middel van ons online inschrijfformulier. Door op de knop “direct inschrijven” op de homepage te klikken wordt je ook automatisch doorgeleid naar het inschrijfformulier. Na je inschrijving kun je solliciteren op alle actuele vacatures op de website. 

Je hebt je ingeschreven en de inschrijving aan ons verstuurd. Wij proberen vervolgens binnen 1 werkdag contact met je op te nemen. Als je in Noord Nederland woont, proberen we zo snel mogelijk een afspraak met je in te plannen voor een intakegesprek. Woon je verder weg dan nodigen we je in principe pas uit voor een intakegesprek als één van onze opdrachtgevers al concrete belangstelling in je heeft getoond. Daarnaast adviseren we je ook regelmatig zelf onze nieuwe vacatures op de website in de gaten te houden. 

Wanneer je bij je inschrijving direct hebt aangegeven te willen reageren op één of meerdere vacatures zullen wij je meenemen in de voorselectie van de betreffende vacature(s). Je ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en/of een afwijzing voor die vacature(s). 

Vacatures

Wanneer wij een vacature binnen krijgen, maken we een selectie uit de beschikbare kandidaten die ingeschreven staan bij Waddenjobs.nl. In aanvulling hierop presenteren wij al onze vacatures op de website. Dit om iedereen de gelegenheid te bieden op deze vacatures te solliciteren.

Als je wilt reageren op een vacature kun je dat doen door middel van de knop “solliciteer” in iedere vacature. Sta je nog niet bij ons ingeschreven? Dan wordt je automatisch verzocht je bij ons in te schrijven. Sta je al wel bij ons ingeschreven? Dan hebben wij genoeg aan een aantal persoonsspecifieke gegevens om je sollicitatie in de procedure op te nemen. Je ontvangt naar aanleiding van je sollicitatie een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek of een afwijzing voor de betreffende vacature.

Arbeidsovereenkomst en CAO

Waddenjobs.nl is een onderdeel van Fritech Personeelsdiensten B.V. en aangesloten bij de Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Wanneer je via ons aan de slag gaat, betekent dat over het algemeen dat je werkzaam bent onder een uitzendovereenkomst volgens de NBBU CAO. In deze CAO staat onder andere vermeld dat wij voor de bepaling van de meeste van je arbeidsvoorwaarden uit moeten gaan van de CAO die bij de opdrachtgever gehanteerd wordt. Dus, ga je aan de slag in de Horeca dan gaan we uit van de afspraken in de CAO Horeca; ga je aan de slag in de Detailhandel dan hanteren we deze CAO etc. Daarnaast kun je er vanuit gaan dat kost & inwoning ook geregeld zijn.

Inschrijven

Vacatures

Contact

Deel dit artikel